Τι κάνουμε

Η εταιρεία με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες τροφοδοσιας καταστηματων.

 

Ένα από τα βασικά στρατηγικά πλεονεκτήματα της ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ FOOD SERVICE  που αποτέλεσε ζωτικό παράγοντα στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο, είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ στατική. Η ευέλικτη δομή της και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων της ευρύτερης αγοράς, της παρέχει την δυνατότητα συνεχούς προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις επιμέρους απαιτήσεις των πελατών της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και τα επόμενα στρατηγικά βήματα της εταιρείας τα οποία έχουν ως απώτερο στόχο την συνεχή προσαρμογή στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών.

Σκοπός της εταιρείας είναι  η παροχή προϊόντων & υπηρεσιών που  πάντοτε θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη, σε όλες της βαθμίδες, που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες πάντα με κινητήριο μοχλό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία διαθέτει σήμερα μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία συνεχώς διαφαίνεται.

Η εταιρία εξασφαλίζει σήμερα την διανομή προϊόντων με ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ η περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου της αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

 

Η εταιρία για να πετύχει τους στόχους της επενδύει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει τον Νομό ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΗΣ

Facebook

Επικοινωνία


zom